Καλώς ήλθατε στο www.e-natural.gr

Το e-natural.gr είναι portal που ασχολείται με τον φυσικό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Στην ποικίλη ίλη του μεταξύ άλλων θα βρείτε διευθύνσεις ιατρών που ασχολούνται με φυσική θεραπευτική ιατρική (αριστερή στήλη). Ακόμα εδώ μπορεί κανείς να βρει σύντομες περιγραφές για τις διάφορες ήπιες θεραπευτικές μεθόδους που υπάρχουν.

Στο κέντρο συγκεντρώνει χρήσιμες γνώσει, ανακαλύψεις και νέα που αφορούν τον φυσικό τρόπο ζωής και την στροφή που κάνει η σημερινή κοινωνία προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεξιά επάνω έχει πληροφορίες για τις φυσικές τροφές (βιολογικές) και χρήσιμες διευθύνσεις.

Στην συνέχεια ακολουθούν τα γυμναστήρια, πράγμα απαραίτητο για την καλή υγεία.

Και δεξιά κάτω υπάρχουν διάφορα άρθρα πλην όμως σημαντικά, που αγγίζουν από τα ναρκωτικά μέχρι τα αναρριχητικά φυτά μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσει και τον αγώνα μας αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στις πόλεις.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρείτε μια μηχανή αναζήτησης και ακολουθεί ένα παράθυρο με τις διάφορες οικολογικές οργανώσεις. Greenpeace, EKPAZ, wwf κ.τ.λ.

Ο σκοπός του site είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής μέσα στην πόλη και δεν μένουν μόνο στην καταγραφή των προβλημάτων και στην ενημέρωση.

Προχωρούν σε προτάσεις υλοποιήσιμες όπως το πολύ σημαντικό θέμα με τα αναρριχητικά φυτά μέσα στις πόλεις (σχετικό άρθρο θα βρείτε μέσα στο site) τα οποία μπορούν να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση της μόλυνσης της ατμόσφαιρας, μειώνουν την ηχορύπανση, καταστέλλουν την αύξηση της θερμοκρασίας προστατεύοντας τα κτίρια από την απευθείας επαφή με τις επιβλαβείς γι' αυτά ακτίνες του ήλιου, αλλά και ρυθμίζουν την υγρασία που τα κλιματιστικά και άλλες ηλεκτρικές συσκευές έχουν μειώσει, με φυσικό αποτέλεσμα την αύξηση των ασθενειών.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη, η ομάδα εργασίας του e-natural.gr

Επικοινωνία Ηλίας Σιφάκης Υπεύθυνος ύλης isifakis@yahoo.gr